Justin Bieber rikkoi haamurajan: ”Tähän ei ole aiemmin kukaan pystynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber julkaisi 1. marraskuuta odotetusti uutta musiikkia, sillä tähden joulualbumi Under the Mistletoe tuli kauppoihin. Poppari duetoi levyllä useiden supertähtien kuten Usherin, Mariah Careyn, The Band Perryn ja Boyz II Menin kanssa.

Nyt 17-vuotiaan kanadalaistähden kerrotaan rikkoneen haamurajan Youtube-palvelussa. Bieber on nimittäin ensimmäinen ihminen, jonka videoita on katsottu YouTubessa yli kaksi miljardia kertaa. Maailman suosituin teinitähti jätti huimilla katsojakerroillaan taakseen eturivin megatähtiä kuten Lady Gagan, Rihannan, Eminemin ja Shakiran.

Popparin tämänhetkinen manageri Scooter Braun löysi Bieberin vuonna 2008 Youtubesta. Vain muutamassa vuodessa teinitähti keräsi itselleen massiivisen fanijoukon, joita kutsutaan ”Beliebereiksi”. Nykyään hänen Twitter-blogillaan on 13,9 miljoonaa seuraajaa. Supertähti kiittikin uskollisia ihailijoitaan haamurajan rikkomisesta.

– Rakastan fanejani ja musiikkia. Kiitos, että olette kanssani jakamassa unelmaani, Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan.

Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt muun muuassa Never Say Never-elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Justin näytteli myös C.S.I-rikossarjassa yhden jakson verran. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.