Lääkärit huolissaan Rihannan terveydestä – raju juhliminen kostautuu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihannan uutisoitiin äskettäin joutuneen sairaalahoitoon Ruotsissa. Laulaja peruutti konserttinsa Malmössa rajun flunssan takia. Tiputukseen joutunut Rihanna julkaisi kuvan sairaalareissustaan Twitter-blogissaan.

Nyt megatähden henkilääkäreiden kerrottiin olevan huolissaan tämän terveydestä. Heidän mielestään kaunotar nimittäin juhlii aivan liikaa kiertueellaan. Lähteen mukaan Rihannalla ei juurikaan ole vapaa-aikaa, vaan hän viettää kaiken aikansa studiolla, lavalla tai klubeilla.

Kuva: Twitter, Rihanna

– Rihanna käy ylikierroksilla ja juhlii jatkuvasti. Hän tarvitsee ehdottomasti tauon. Muuten hän tulee sairastelemaan yhä enemmän, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Tähti kirjoitti myös anteeksipyynnön blogissaan pettyneille faneilleen. Hän kertoi myös itse olevansa pettynyt, ettei päässyt esiintymään Malmössa. Lukuisat supertähdet huolestuivat Rihannan tilasta ja muun muuassa räppäri Jay-Z lähetti suojatilleen kukkia sairaalaan.

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.