Zooey Deschanel jätti rokkarimiehensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Zooey Deschanel tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös Rimmel-merkin kasvona. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies. Hän tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa New Girl.

Nyt 31-vuotiaan kaunottaren uutisoitiin eronneen rokkarimiehestään Ben Gibbardista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Zooey avioitui vuonna 2009 Death Cab for Cutie -yhtyeen keulahahmon kanssa Seattlessa. Lähteen mukaan pariskunnan eroon ei liity kolmansia osapuolia.

Socialite Life -sivuston mukaan pariskunta tapasi toisensa kolme vuotta sitten, kun Zooeyn manageri esitteli heidät toisilleen. He kihlautuivat heti samana vuonna. Rokkari kertoi ensitapaamisen jälkeen, ettei voinut uskoa puhuneensa suositun näyttelijättären kanssa.

Zooey Deschanel työskentelee myös muusikkona. Vuonna 2002 hän lauloi ensimmäisen kerran valkokankaalla The New Guy -elokuvassa. Näyttelijätär duetoi myös koomikko Will Ferrellin kanssa Elf-elokuvassa Baby, It’s Cold Outside -kappaleen. Hollywood-kaunotar kärsii keskittymishäiriöstä ja on allerginen useille ruoka-aineksille. Hän seuraakin tarkasti ruokavaliotaan ja elää kasvissyöjänä.