BB-Annikan peiton heilutuksella yllättävä tulos

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa lemmenpari BB-Annika ja BB-Mikael saivat alkuviikosta käyttöönsä oman huoneen, kun talon lisähuone pyhitettiin vain heidän käyttöönsä. Pari sai sisustaa huoneen mieleisekseen ja he pitivät lisäksi siellä myös tupaantuliaiset.

Maanantaina BB-pari muutti siis avoliittoon ja jo samana päivänä he heiluttivat peittoa omassa huoneessaan. Tänään suhde sai taas uuden yllättävän käänteen. Isoveli ilmoitti nimittäin Annikalle, että tämä on nyt raskaana. Hän joutuu nyt pitämään paitansa sisällä keinotekoista vauvamasua, joka on asukkaidenkin mielestä aivan liian suuri tilanteeseen nähden.

Vatsan koon ansiosta Annika näyttää olevan nimittäin yhdeksännellä kuulla raskaana ja odottavan vähintään kolmosia. Asukkaat ovatkin saaneet vatsan ansiosta tänään monet hyvät naurut, eikä Annikankaan kasvot ole pysyneet peruslukemilla. Illan ohjelmaan on kuulunut muun muassa Benin kertoman tamponi-tempun testaaminen. Siinä suuhun laitetaan tamponeja ja sen jälkeen yritetään juoda vettä.