Robert De Niro ihastui kollegansa koiraan – lähettää lahjoja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin veteraanitähti Robert De Niro on sukupolvensa arvostetuimpia yhdysvaltalaisia näyttelijöitä. Äskettäin 68-vuotias näyttelijä tähditti elokuvia Pienin painajainen perheessä ja Rajaton.

Monipuolisesti erilaisia rooleja uransa aikana tehnyt supertähti nähtiin aikanaan myös pehmopornoroolissa. Nyt Oscar-palkitun Robertin kerrotaan lellivän piloille näyttelijäkomistus Bradley Cooperin lemmikkikoiraa. Näyttelijät ystävystyivät taannoin Rajaton-elokuvan kuvauksissa. Veteraanitähden kerrottiin ihastuneen kollegansa Charlotte-koiraan, joka oli Bradleyn mukana kuvauksissa.

– Robert on lähettänyt koiralle muun muuassa pinkkejä kaulapantoja, talutushihnoja, makeisia ja asusteita. Bradley arvosti tekoa todella paljon, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Robertin kerrottiin myös tekevän hauskoja kepposia 36-vuotiaalle näyttelijäkomistukselle. Veteraanitähti sai tietää tutustumisen myötä Bradleyn vihaavan anjovis-sardiini-pizzoja. Robert keksikin siitä hyvän pilan, sillä hänen kerrottiin lähettäneen kollegansa kotiin tämän inhokki-pizzoja yli kymmenen kappaletta.

Äskettäin Robert De Niro kertoi nähneensä WTC-tornien terrori-iskut kotinsa ikkunasta. Tähti nimittäin on asunut koko elämänsä New Yorkissa hulppeassa luksuskodissa Manhanttanilla. Hän kertoi ettei ollut uskoa näkemäänsä ja luuli näkevänsä aistiharhoja. Näyttelijä kertoikin heränneensä todellisuuteen vasta sitten kun hän avasi television ja seurasi uutisia.