Poptähti kosi kaatokännissä – ei muistanut enää aamulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Charlotte Church oli vielä muutama vuosi sitten saarivaltion eniten ansaitsevien nuoren tähtien joukossa, mutta sittemmin menestys on hiipunut selvästi. Hänen omaisuudekseen arvioidaan nykyisin noin 15 miljoonaa euroa.

Yhteensä Charlotte Church on myynyt urallaan huimat 11 miljoonaa levyä, joten menestystä on siunaantunut todella paljon. Church on kuitenkin ollut viime aikoina hieman hunningolla, ja nyt neitokainen on itsekin avautunut alkoholiongelmastaan. Nyt viina on tuottanut neitokaiselle taas päänvaivaa kostean ryyppyreissun jälkeen.

Silminnäkijät nimittäin todistivat kuinka Charlotte oli kaatokännissä kosinut poikaystäväänsä Jonathan Powellia eräällä baarireissulla kotikaupungissaan Cardiffissä sijaitsevassa Robin Hood -pubissa. Poikaystävä vastasi kosintaan myöntävästi ja poistuessaan Church oli laulanut menevänsä naimisiin seuraavana aamuna. Aamulla laulajatähti ei kuitenkaan muistanut lainkaan kosintaa, The Sun uutisoi.

Taannoin Maria-äiti raivostui taannoin nähdessään valokuvat, joissa umpijuovuksissa olevat popparitytär nähtiin toikkaroimassa poolo-ottelussa poikaystävänsä Jonathan Powellin kanssa lyhyessä hameessa pikkuhousut nilkoissaan.