George Clooneyn seksipaljastus: ”Olin aivan liian nuori”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Useita kaunottaria vierellään elämänsä aikana viihdyttänyt näyttelijä on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Nyt 50-vuotias näyttelijä paljasti Rolling Stone -lehdelle yksityiskohtia ensimmäisistä seksikokemuksistaan. Tähti kertoi muun muuassa menettäneensä poikuutensa 16-vuotiaana. Clooneyn mielestä hän oli kuitenkin silloin aivan liian nuori. Jälkeenpäin hän ajatteleekin, ettei ollut tarpeeksi kypsä harrastamaan seksiä 16-vuotiaana.

– Olin todella nuori. Ja aivan liian nuori, Clooney kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Miljoonien naisten päiväunien kohde kertoi myös kokeneensa ensimmäisen orgasminsa noin kuuden vuoden ikäisenä. Hän paljasti sen tapahtuneen leikkipuuhien yhteydessä. Clooney oli kiivennyt lapsena köyttä ylöspäin ja huomasi silloin orgasmiin viittaavia elementtejä kehossaan.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.