Lumimiehestä saatiin lisää todisteita Venäjällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumimies ja sen olemassaolo on yksi legendaarisimmista taruista, ja lumimiehen olemassalosta onkin käyty kiivasta väittelyä vuosikymmenien ajan. Viime kuussa tutkijat löytsivät Venäjältä uutta todistusaineistoa tästä mystisestä taruolennosta.

Venäjällä tehtiin havainto yli kaksimetrisestä lumimiehestä, joka oli joutua myös satimeen. Paikallisten karjaa tappanut olento onnistui kuitenkin pääsemään karkuun, ja sittemmin sen majapaikka löydettiin paikallisesta luolasta Kemerovon kaupungin liepeiltä.

Tänään The Sun -lehti uutisoi, että samalta alueelta olisi löydetty lisää todisteita lumimiehen olemassaolosta. Tutkijoiden mukaan siihen viittaavat esimerkiksi vääntyneet puut, joista lumimiehen epäillään rakentaneen itselleen pesää. Paikallisen tutkijan mukaan alueella elää jopa 30 lumimiestä. Varmoja todisteita lumimiehestä ei ole kuitenkaan vielä saatu.