Poliisin epäilyt heräsivät: Musta mies ja kallis auto

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai tänä vuonna perheelisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Nyt 31-vuotias Nick Cannon kertoi joutuvansa jatkuvasti poliisin syyniin ulkonäkönsä ja kalliiden autojensa vuoksi. Räppäri nimittäin uskoo joutuvansa poliisin pysäytetyksi liikenteessä vain siksi, koska hän on mustaihoinen ja omistaa ökyauton. Cannon kertoi, että Los Angelesin poliisit pysäyttävät autolla liikkuvan räppärin ainakin kerran viikossa.

– Poliisit pysäyttävät minut Los Angelesissa viikoittain. Uskon, että se johtuu vain ihonväristäni ja hienosta autostani, Cannon kirjoitti Twitter-blogissaan.

Räppäri kertoikin, ettei juurikaan pidä lainvalvojistamme. Hän nimittäin pitää poliiseja kiusaajina. Cannon kertoi joutuneensa 13-vuotiaana pelottavaan tilanteeseen poliisin kanssa. Poliisi oli pysäyttänyt pyörällä polkeneen Cannonin osoittaen tätä käsiaseellaan.

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat aiemmin tänä vuonna ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.