Nuori rakastaja: ”Jennifer Lopez on seksin jumalatar”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Nyt 24-vuotias Smart on rehennellyt kavereilleen yksityiskohtia seksisuhteestaan 42-vuotiaan Lopezin kanssa. Step Up -elokuvasta tutun tanssijan ystävien mukaan romanssista nauttiva pari viettää suurimman osan yhteisestä ajastaan vällyjen välissä. Lopezin toy boy on haltioissaan etenkin perheenäidin upeasta vartalosta ja rakastelutaidoista.

– Casper kertoi, että Jenniferin vartalo on kuin 20-vuotiaalla ja että laulaja on kuin seksin jumalatar. Hän kertoi myös Jenniferin olevan huippukunnossa. He ovat erottamattomat tällä hetkellä, ystävä paljasti The Sun -lehdelle.

Ystävän mukaan pariskunnan suhteeseen kuuluu tällä hetkellä vain seksiä. He ovat kuitenkin viime aikoina tutustuneet enemmän toisiinsa ja flirttailleet avoimesti julkisilla paikoilla. Lähteiden mukaan Jennifer pitää suhdetta vain ”hauskana irrotteluna”.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.