Omaisuus 160 miljoonaa – Victoria Beckham tinki alennusta supermarketissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Neljännen lapsensa kesällä synnyttänyt Victoria Beckham on tehnyt paljon töitä päästäkseen takaisin langanlaihaan olemukseensa. Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen noussut Victoria täydensi taannoin lapsikatrastaan tyttärellä, kun perheeseen syntyi kauan odotettu Harpen Seven -tytär.

Muotisuunnittelijana työskentelevän Victorian aviomiehen David Beckhamin kerrottiin äskettäin tienaavan päivässä noin 45.000 dollaria. Ökyrikkaan pariskunnan omaisuuden uskotaankin olevan noin 160 miljoonaa dollaria. Nyt Victoria osoitti kuitenkin taviksen elkeitä supermarketissa, sillä perheenäiti tinki ostoksistaan 25 prosentin alennuskortilla.

– Victoria oli todella ystävällinen ja vaikutti jalat maassa -olevalta tyypiltä. Olimme yllättyneitä, kun hän pyysi kassalla alennusta. Se kuitenkin osoitti, että hän on yhtä normaali ihminen kuin kaikki muutkin, Ralph’s-marketin työntekijä kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Työntekijän mukaan kaikki repesivät nauruun, kun Victoria oli maksanut ostoksensa ja poistunut kaupasta. Heitä nimittäin nauratti rahassa kylpevän julkkistähden alennuskortin käyttö. Henkivartijansa kanssa shoppaillut perheenäiti oli ostanut kaupasta muun muuassa vessapaperia, suolakeksejä ja kiitoskortin.

Victoria Beckham ei säästele ainakaan lastensa leluissa, sillä perheenäiti on huhujen mukaan törsännyt huimia summia FAO Schwartz -lelukauppaan. Muotia rakastava äiti pukee myös lapsensa kalliisiin merkkivaatteisiin. Beckhamien Harper Seven -vauva onkin kuvattu julkisuudessa muodikkaasti pukeutuneena. Äskettäin David Beckhamin kerrottiin palkanneen perheensä turvaksi aseistetun turvamiehen.