Kate Upton keikistelee tuoreissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinimalli Kate Upton nousi taannoin huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Nyt upean kaunottaren seksikkäimmistä kuvista tehtiin kuvasarja. IMG Models -mallitoimiston tähti nähdään kuvissa omassa elementissään. Kate Upton nimittäin poseeraa kuvissa viettelevästi kameralle alusvaatteissa, jotka myötäilevät näyttävästi teinimallin uhkeita muotoja.

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.