Supertähti paljasti: Hittilevy tehtiin kokaiinipöllyissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Tähtirokkari on kärsinyt muun muuassa kokaiiniriippuvuudesta.

Nyt 44-vuotias rokkari paljasti, että Oasis-yhtye työsti Be Here Now -hittialbumiaan kokaiinipöllyssä. Noel Gallagher myönsi, että yhtyeen jäsenet käyttivät runsaasti kokaiinia levytysprosessin aikana. Sen takia hän ei pidäkään yhtyeen kolmatta studioalbumia Oasiksen parhaana tuotoksena.

– Käytimme kaiken kokaiinin, mitä löysimme tai saimme käsiimme. Kun on kokaiinihuuruissa, tuntuu että kaikki teot ovat ihmeitä, Noel kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Kolmen lapsen isä erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Hän kertoi, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja. Noel on kuitenkin ylpeä 15 vuoden rock-uran saavutuksista. Laulaja-lauluntekijä julkaisi viime kuussa ensimmäisen sooloalbuminsa Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan.