Una Healy tyrmäsi villit nettihuhut: ”En todellakaan!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy odottaa parhaillaan esikoistaan rugby-pelaaja Ben Fodenin kanssa. Raskaana oleva kaunotar nähdään silti vielä tänä vuonna kiertueella The Saturdays -yhtyeensä kanssa.

Julkisuudessa pariskunnan hääsuunnitelmista on jo huhuttu jo jonkin aikaa. Nyt Una Healy on vahvistanut haaveilevansa avioliitosta pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa. Poptähti voi kuitenkin joutua odottamaan kosintaa pitkään. Hän ei nimittäin aio edes harkita sitä, että laulaja kosisi poikaystäväänsä. Hänen mielestä kosinta on miesten tehtävä.

– Haluan naimisiin, mutta loppupelissä kaikki on miesten käsissä. En todellakaan aio kosia Benia, Una kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Äskettäin popkaunotar kertoi olevansa innoissaan raskauden myötä kasvaneista rinnoistaan. Una nimittäin hehkutti 34B-rintojensa kasvaneen viime kuukausien aikana DD-kokoon. Laulaja toivookin, että hänen uudet muhkeat rintansa pysyvät suurina synnytyksenkin jälkeen.

Irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Unalla ja hänen poikaystävällään on kaksi koiraa.