Hilary Swank ryysyistä rikkauksiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hiljaiseloa viime vuosina pitänyt ja kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank nousi äskettäin otsikoihin juhlimisensa takia. Tähti nimittäin osallistui Tsetsenian presidentin Ramzan Kadyrovin syntymäpäiväjuhliin, mikä aiheutti närää ihmisoikeusjärjestöissä.

Nyt Hilary Swank on päästänyt kuvaajat New Yorkin hulppeaan ökyasuntoonsa. Näyttelijätär varttui köyhyydessä, sillä hän asui kuusivuotiaana asuntovaunualueella. 15-vuotiaana hän asui äitinsä kanssa autossa Los Angelesissa, koska heillä ei ollut varaa vuokrata asuntoa. Swankin tuhkimotarina onkin nyt huipussaan. Katso kuvat asunnosta tästä.

Näyttelijättären modernin Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on suunnitellut Mark Zeff. Arvokkailla huonekaluilla sisustetusta lukaalista näkyy hulppeat maisemat New Yorkin ylle. New Yorkia rakastava tähti kertoi aloittaneensa äskettäin taidekeräilyn.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Kaunotar on saanut oman tähden Hollywood Walk of Famelle. Conviction-elokuvan roolia varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.