Kelly Brook esitteli rintavakoaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Äskettäin näyttelijätär julkaisi Twitter-blogissaan alastonkuvansa.

Kelly Brook täytti tällä viikolla 32 vuotta. Brunette ikuistettiinkin juhlistamassa syntymäpäiviään 26-vuotiaan poikaystävänsä Thom Evansin kanssa. Seksikkään synttärisankarin asuvalinta käänsi katseita, sillä tähden tyylikkään jakkutakin alta pilkotti muhkea rintavako.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.