BB-Sebastian arvasi tuotannon huijauksen – Tanja raivostui

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa nähtiin sunnuntaina ilmiriita, kun BB-Tanja ja BB-Sebastian ajautuivat sanaharkkaan suoran lähetyksen lopussa. Sebastian ei pitänyt Tanjan jatkuvasta piikittelystä, ja Tanja otti kommentin rajusti itseensä.

Tänään asukkaat ovat ahertaneet talon tehtäväalueella valeviikkotehtävän parissa. Halkoja yksitellen pinoavien asukkaiden hermot ovatkin olleet kireällä. Yksitoikkoisesta työstä rasittunut BB-Tanja ajautui jälleen kerran ilmiriitaan Sebastianin kanssa.

Sebastian on kuluneen päivän aikana spekuloinut asukkaille, että BB-kausi tulee varmasti jatkumaan vielä ensi viikolle. Oululaisnuorukainen huomautti keskustelun ohessa Tanjalle, että tämä tulee varmasti reagoimaan voimakkaasti, kun tulevan viikon tapahtumat selviävät.

– Luuletko, etten oo tän 23 vuoden aikana huomannut miten reagoin tommosiin juttuihin? Pidä pääs kii oikeesti! Sun pelkkä äänikin ärsyttää mua! Kaikella kunnioituksella oot hiton rasittava jätkä, Tanja sanoi.

– Jos mua v**tuttaa joku asia, nii sit v**tuttaa. Mua ärsyttää, et joku tulee avautuu mulle siitä, miten mä käyttäydyn. Mun kaa ei voi harrastaa ees sovintoseksiä, koska oon silti vihanen, vaik se riita olis sovittu, Tanja tilitti.

– Hei otetaas nyt ihan iisisti, ettei tuu konflikteja, BB-Mikael rauhoitteli.

BB-Sebastian yrittikin saada Tanjan leppymään.

– Tanja mä oikeesti rakastan sua, Sebastian sanoi.