Chloe Moretz: ”Kuka lapsi ei haluaisi tehdä tätä?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz tunnetaan parhaiten Hit-Girl -roolihahmostaan elokuvassa Kick-Ass. Lahjakas tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer yhdessä näyttelijätär Zooey Deschanelin kanssa.

Nyt jalansijaa Hollywoodissa saavuttanut Chloe kertoi, että julkisuus on muuttanut hänen lapsuuttaan ja kasvuympäristöään.

– Ei tietenkään. Ihmiset kysyvät minulta aina, että enkö menetä lapsuuttani. Vastaan, että ”En!”. Saan asua Lontoossa, Roomassa ja Pariisissa ja tavata uskomattomia ihmisiä. Rakastan sitä, ja kukapa lapsi ei haluaisi tehdä tätä? Chloe ihmetteli.

Hän ei kuitenkaan ole sitä mieltä, että julkinen työ ja kuuluisuus olisi ryövännyt tähdeltä normaalin lapsuuden. Chloe kertoi rakastavansa työtään, mutta pitävänsä arkielämäänsä ”hieman outona”.

– Julkisuusminäni on paljon hyväkäytöksisempi kuin tavallinen Chloe. Mielestäni se on hieman outoa, mutta perheeni auttaa minua muutoksissani, Moretz kertoi Azcentral-sivuston mukaan.

Lapsinäyttelijä kertoi rakastavansa myös shoppailua. Hänen vanhempansa yrittävät kuitenkin rajoittaa tyttärensä vaatehimoa. Vanhempien mielestä on nimittäin epäsoveliasta, jos 14-vuotias tyttö käyttää Chanelin merkkilaukkuja ja Dolce & Gabbana -merkkivaatteita.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.