Robert Pattinsonilta nolo orgasmipaljastus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai äskettäin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvissa rakastavaisia näyttelevät päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart seurustelevat myös tosielämässä. He eivät ole kuitenkaan koskaan virallisesti kommentoineet suhdehuhuja.

Odotetussa Aamunkoi: osa 1 -elokuvassa nähtiin muun muuassa Pattinsonin ja Stewartin seksikohtaus. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus kertoi kyseisen intiimin kohtauksen kuvaamisen olleen hyvin epämiellyttävää. Supertähti joutui nimittäin feikkaamaan orgasmin koko kuvausryhmän edessä.

– Katsoimme kameraan ja teimme erilaisia orgasmi-ilmeitä. Se oli uskomattoman noloa. Olin kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen, Pattinson kertoi Espectacular TV -sivustolle.

Elokuva sai taannoin rohkean seksikohtauksensa takia Yhdysvalloissa K17-rajoituksen. Twilight-elokuva joutuikin ennen sen julkaisemista takaisin leikkauspöydälle, jotta perheen pienimmätkin voisivat katsoa elokuvan.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Äskettäin Rosalie Hale -vampyyrityttöä näyttelevä Reed paljasti, että kaikki Twilightin näyttelijät eivät tulleet toimeen toistensa kanssa kuvauksissa. Uusin vampyyrielokuva nousi kaikkien aikojen viidenneksi parhaiten avanneeksi elokuvaksi 139,5 miljonan dollarin lipputuloillaan. Suomessa elokuva keräsi ensimmäisen viikonloppunsa aikana 74 146 katsojaa.