Kourtney Kardashian on raskaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Viime kuukausien aikana Kourtney on tehnyt kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Pian kaksi vuotta täyttävän Mason-pojan äidin on huhuttu viime aikoina odottavan toista lastaan. Kourtneyn vartaloon on nimittäin tullut huomattavasti lisää elopainoa ja kaunokainen on pukeutunut yhä väljempiin vaatteisiin. Katso kuvat tästä.

Tänään 32-vuotias Kourtney vahvisti pitkään velloneet raskaushuhut julkisella tiedotteella. Onnellinen äiti nimittäin kertoi odottavansa toista lastaan poikaystävänsä kanssa. Kourtney on jo yhdeksännellä viikolla raskaana. Kardashianien realityperhe kasvaakin siis ensi vuonna 14-henkiseksi.

– Minä ja Scott ilmoitamme onnellisina ja innoissamme, että odottamme toista lastamme, Kourtney kertoi E! News -sivustolle.

Kourtney Kardashian synnytti esikoisensa vuonna 2009 pitkäaikaiselle poikaystävälleen Scott Disickille. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-kuntolehdelle. Vuonna 2010 Kourtney julkaisi Kardashian Konfidential -kirjan siskojensa kanssa.