Lady Gaga kiihottuu ampumisesta – treffit ampumaradalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja paljasti kiihottuvansa makuuhuoneen puolella vampyyreista ja puremisesta.

Nyt roolileikeistä nauttivan Gagan uutisoitiin käyneen treffeillä poikaystävänsä kanssa ampumaradalla. Laulajan nimittäin kerrottiin kiihottuvan ampumisesta. Silminnäkijöiden mukaan Gaga räiski luoteja ampumaradalla Pennsylvaniassa 15 senttimetrin korkokengissä.

– Lady Gaga rakastaa kaikkea extremeä. Hän kiihottuu katsoessaan miehiä ampumaradalla. Gaga on myös aina valmis lähtemään parille kaljalle Taylorin ja tämän ystävien kanssa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Äskettäin poptähti paljasti haastattelussa, että hänen unelmiensa miehellä olisi hyvin suuri penis. Gaga kiihottuu myös älykkäistä miehistä, joilla on arvostettu tutkinto Harvardin yliopistosta. Laulaja oli taannoin pitkään on-off-suhteessa baarimikko Luc Carlin kanssa.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki, asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.