Lauren Brant vesileikeissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen musikaalitähti ja malli Lauren Brant on vielä kansainvälisesti hieman tuntemattomampi julkkisneitokainen. Kolmevuotiaana esiintymisen aloittanut Lauren on kuitenkin viime aikoina noussut viihdelehtien sivuille treenatun vartalonsa ja bikinikuviensa merkeissä.

Nyt Hi-5 -musikaaliyhtyeen myötä kuuluisaksi kotimaassaan noussut Lauren kuvattiin bikineissä Queenslandin rannalla. Brunette nimittäin nautti vesileikeistä ja auringosta poikaystävänsä Ed Cherryn kanssa. Huippukunnossa oleva rakastunut tähti innostui myös painimaan aalloissa rakkaansa kanssa.

Lauren Brant on harrastanut laulamista ja näyttelemistä koko ikänsä. Vuonna 2006 tähden koulu palkitsi hänet Vuoden lupauksena ja Parhaana soolotähtenä ja koreografina. Hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa kuten Are We There Yet?, H20, Mortified ja The Strip. Parhaillaan kaunotar tähdittää Hi-5-televisiosarjaa ja kiertää Australiaa ryhmänsä kanssa kiertueen merkeissä.