Michael Jacksonin äiti raivostui: ”Tuomio ei ole riittävä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi laulajan henkilääkäri Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Lisäksi syyttäjä vaatii Murrayta maksamaan 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Los Angelesin tuomioistuin julisti eilen, että Jacksonin tappanut Murray joutuu neljäksi vuodeksi kaltereiden taakse. Supertähden äiti Katherine Jackson ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tuomioon, sillä poikansa traagisesti menettäneen äidin mielestä vankilareissu jää Murraylle aivan liian lyhyeksi.

– Neljä vuotta ei tuo poikaani takaisin, Katherine kertoi KTLA-sivustolle.

Katherine Jackson on tällä hetkellä poikansa kolmen lapsen huoltaja. Laulajan äiti järkyttyi aiemmin tässä kuussa, kun hän sai kuulla Michaelin kuolinvuoteen olleen myynnissä huutokaupassa. Perheen järkytyksen vuoksi se vedettiinkin nopeasti pois myynnistä.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.