Joe Jonas riisui paitansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulun The Jonas Brothers -yhtyeen jäsen Joe Jonas tunnetaan myös naistenmiehen maineestaan. Popparin on tiedetty jättäneen entisiä tyttöystäviään varsin nololla ja tylyllä tavalla. Esimerkiksi tähti pyysi taannoin isäänsä välittämään eroviestin entiselle tyttöystävälleen Demi Lovatolle.

Nyt miljoonien teinityttöjen päiväuni kuvattiin paidattomana rannalla. 22-vuotias poppari lomaili nimittäin viikonloppuna Meksikossa perheensä ja ystäviensä kanssa. Hyväntuulinen Joe innostui muun muuassa silittelemään faninsa koiranpentua ja vilkuttelemaan rannalla vilisseille paparazzeille.

Joe paljasti taannoin, että hän siirtyy pian urallaan valkokankaalle. Poppari on nimittäin kertonut työstävänsä uutta elokuvaa. Hän ei ole paljastanut elokuvan juonesta tarkempia yksityiskohtia. Joe on kertonut vain roolihahmollaan olevan erityinen unelma, minkä hän haluaa saavuttaa.

Joe Jonas seurusteli vuonna 2008 supersuositun kantritähden Taylor Swiftin kanssa. Median ryöpytyksessä ollut suhde päättyi kuitenkin vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. Swift paljasti eron jälkeen haastattelussa, että Joe jätti hänet 27 sekunnin puhelinsoiton aikana. Popkomistus taas väitti, että Swift oli paiskanut puhelimen hänen korvaansa tajuttuaan sen olevan erosoitto. Hän on deittaillut myös Twilight-kaunotar Ashley Greenen kanssa.