Perheenisä unohti puolivuotiaan ostoskärryihin keskelle parkkipaikkaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Joissakin perheissä on selvät pelisäännöt arkipäivinä esimerkiksi kauppareissuista. Yleensä ruokakaupoissa nähdään iltapäivisin kiireisiä perheenäitejä, jotka hoitavat ostoksensa rutiininomaisesti. Nyt erään neljän lapsen isän kauppareissu on mennyt pahasti pieleen Yhdysvalloissa.

Kentuckylainen Steven Wilcox oli käynyt Kroger-kaupassa kolmen lapsensa ja puolivuotiaan vauvansa kanssa. Isä oli kuljettanut kaupassa vauvaansa ja ostoksiaan ostoskärryillä. Maksettuaan ostoksensa hän vei kärryt mukanaan parkkipaikalle siirtääkseen tavarat autoonsa.

Perheenisä mokasi kuitenkin pahemman kerran, kun hän lähti parkkipaikalta ruokaostoksiensa ja kolmen lapsensa kanssa. Hän nimittäin unohti pienen vauvansa ostoskärryihin keskelle parkkipaikkaa. Hetkeksi hylätyn vauvan bongasi eräs paikallinen pariskunta, joka soitti paikalle poliisin.

Wilcox ehti ajaa muutaman kilometrin verran, ennen kuin tajusi virheensä. Huolestunut isä soitti heti poliisille ja kertoi unohtaneensa vauvansa kaupan pihalle. Miehen mukaan hän oli ollut ”täysin muissa maailmoissa” unohduksen aikaan. Poliisit eivät tehneet asiasta rikosilmoitusta, mutta unohdus tullaan selvittämään sosiaaliviranomaisten kanssa.

– Tässä tapauksessa oli onni onnettomuudessa. Onneksi paikallinen pariskunta vei lapsen turvaan ja soitti heti hätänumeroon, Nicholasvillen poliisi Kevin Grimes kertoi WLEX-TV-kanavalle.