Demi Moore pokasi uuden miehen – upporikas kosmetiikkamiljonääri

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, kun hänen 15 vuotta nuorempi aviomiehensä Ashton Kutcher harrasti seksiä 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Julkkispari erosi viime kuussa kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Nyt 49-vuotiaan näyttelijättären uutisoitiin löytäneen rinnalleen jo uuden miehen. Demin nimittäin väitetään seurustelevan kosmetiikkamiljonääri Scott-Vincent Borban kanssa. He ovat tunteneet toisensa jo pitkään, mutta huhujen mukaan viime aikoina ystävyys on muuttunut romanssiksi.

– Hän on hulluna Demiin ja heidän välillään on todellakin potentiaalia vakavampaan ja pitkäaikaiseen suhteeseen, lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Seksiskandaalin paisuttua entisen Hollywood-pariskunnan suhteen salat paljastuivat julkisuuteen. Demin nimittäin kerrottiin muun muuassa nauttivan lesboseksistä ja pariskunnan väitettiin harrastaneen viime kesänä ryhmäseksiä. In Touch Weekly -lehti uutisoi äskettäin myös Demin pettäneen Kutcheria tämän ystävän kanssa.

Demi Moore on laihtunut hurjasti avioeron myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Äskettäin näyttelijätär raivostui eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneussalongista. TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen.