Kim Kardashianin avioeron todellinen syy paljastui? ”Aviomies oli pelinappula ja bisneshanke”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Sittemmin realitytähden väitettiin menneen naimisiin NBA-pelaaja Kris Humphriesin kanssa vain rahan ja julkisuuden takia.

Nyt väitteet ovat jälleen kerran ottaneet tuulta purjeisiinsa. Kris Humphriesin mielestä Kim Kardashian nimittäin piti aviomiestään vain pelkkänä pelinappulana nostaakseen Rikkaat Kardashianit -realitysarjan katsojalukuja. Kris tunteekin olonsa nyt petetyksi, koska Kim nai hänet vain bisneksen ja julkisuuden takia.

– Kun sarjan kuvaukset loppuivat, Kim jätti Krisin. Hän ei enää tarvinnut aviomiestä, lähde kertoi TMZ-sivustolle.

Huhujen mukaan Kris on raivoissaan siitä, että ihmiset luulevat koripalloilijan olleen mukana sarjan väitetyssä hääjuonessa. Ystävien mukaan Kris ei olisi koskaan lennättänyt kotikaupunginsa pastoria vihkimään pariskuntaa, jos ei olisi oikeasti halunnut naimisiin realitykaunottaren kanssa.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina ikuistettiin kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Kaunotar ei enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta, mutta on kertonut exälleen, ettei aio antaa ökysormusta takaisin.