Näitä perhekuvia ei ehkä kehtaisi esitellä sukulaisille – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa ja Kanadassa vietetään nykyisin vuosittain kiitospäivää, jolloin perhe ja läheiset kokoontuvat yhteen. Nyt kuvaarkistojen kätköistä on löydetty hulvattomia kuvia perhejuhlista, jotka voivat joidenkin silmään näyttää yllättävän tutuilta.

Awkward Family Photos -sivusto on nimittäin koonnut yhteen kiitospäivinä napattuja juhlakuvia, joissa nähdään muun muuassa hieman epäonnistuneita perhepotretteja. Esimerkiksi eräässä hauskassa kuvassa nähdään, kuinka lapsijoukko karjuu ja itkee isovanhempiensa sylissä sohvalla.Kuva: Awkward Family Photos

Eräässä nostalgisessa ja hulvattomassa perhepotretissa taas nähdään planking-ilmiö. Kuvassa neljä perheenjäsentä poseeraa mallikkaasti kameralle, mutta kuvan alalaidassa pieni tyttö makaa nurmikolla kasvot alaspäin. Kuvasarjan hauskimpia kuvia on eräs otos, missä eräs mies kulauttaa olutta suuhunsa ”pohjanmaan kautta” perhepotretin taustalla.Kuva: Awkward Family Photos