Uutisankkuri puhui ohi suunsa suorassa lähetyksessä – katso video

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä sattuu aika ajoin pieniä ja suurempia kommelluksia ja pieleen menneet uutislähetykset päätyvätkin nykyisin nopeasti verkkoon. Nyt eräs uutisankkuri on joutunut pyytämään anteeksi katsojilta lipsautettuaan lapsilta vaietun salaisuuden saloja uutislähetyksessä.

Chicagon FOX-televisiokanavan uutisankkuri Robin Robinson nimittäin kertoi lähetyksessä, että joulupukkia ei ole olemassa. Naisankkurin lipsautus ei kuitenkaan jäänyt siihen, sillä hän paljasti samalla perheen pienimmille, että kaikki uskomukset joulupukista ovat täyttä valhetta.

– Joulupukkia ei ole olemassa. Hän ei syö niitä keksejä, laskeudu alas savupiipusta tai jakele lahjoja. Vanhemmat ostavat kaikki joululahjat lapsilleen, Robinson kertoi FOX-televisiokanavan uutislähetyksessä.

Paljastusryöppy aiheuttikin ärtymystä televisiokatsojien keskuudessa ja ankkuri joutui pyytämään anteeksi puheitaan. Negatiivisen palautetulvan myötä naisankkuri pahoitteli tekosiaan seuraavassa uutislähetyksessään ja kertoi, ettei hänen tarkoituksenaan ollut pilata ”joulun taikaa”.