Kohutun koulukiusausvideon poika kiittää tuesta

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen verkossa nopeasti leviävästä koskettavasta kotivideosta, jossa yläastetta käyvä poika Jonah kertoi kuinka häntä kiusataan päivittäin koulussa ja kuinka häntä pelottaa mennä kouluun. Itsemurhaakin hautonut poika on saanut monet ihmiset ajattelemaan tärkeää asiaa.

Sittemmin poika on julkaissut myös toisen videon, jossa hän kiittää saamastaan rohkaisevasta palautteesta. Samalla hän kumoaa huhut, joiden mukaan kohuvideo olisi tekaistu.

– Haluan vain kiittää kaikkia rakkaudesta ja tuesta. Se merkitsee paljon ja haluan siksi kiittää. Niille, jotka väittävät, että video ei ole aito… Kyllä, kolme kuukautta sitten päätin vain huomiota saadakseni tehdä tekaistun videon siitä kuinka minua kiusattiin ja haukuttiin homoksi. Todellako? Ei. Siinä kaikki. Kiitos paljon.