Naisten päiväuni: ”Seksikkäin mies -titteli on vitsi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä ranskalaiseen näyttelijättäreen Melanie Laurentiin. Heidät bongattiin äskettäin treffeillä Pariisissa läheisissä tunnelmissa.

Bradley Cooper on nykyään miljoonien naisten päiväunien kohde ja se näkyy myös eri lehtien äänestyksissä. People-lehti nimittäin äänesti näyttelijän vastikään seksikkäimmäksi mieheksi maan päällä. Nyt 36-vuotias Bradley kertoi, ettei ota maineikasta titteliään liian vakavasti.

– Kun kuulin tittelistäni, aloin nauramaan ja sen jälkeen itkemään. Pidän sitä jonkinlaisena vitsinä ja toivon, ettei titteli muuta asioita, näyttelijä kertoi Yahoo! omg! –sivustolle.

Bradley myönsi kuitenkin joutuneensa pieneen shokkiin kuultuaan voitostaan. Tähden mielestä hän nimittäin näyttää joskus ”karmivalta”. Hänen mielestään oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole mallin näköinen.

Näyttelijämiljonääri kertoi aiemmin tänä vuonna asuvansa Gloria-äitinsä kanssa. Maaliskuussa näyttelijä Renee Zellwegeristä eronnut komediatähti asui aiemmin vanhempiensa luona Philadelphiassa. Näyttelijän isä kuoli tammikuussa, ja sittemmin Bradley on asunut Los Angelesissa yhdessä äitinsä kanssa. Hän kertoi taannoin Esquire-lehdelle olevansa erittäin tyytyväinen järjestelyyn.