Sinead O’Connor aikoo naimisiin Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Taannoin laulaja haki avoimesti anaaliseksiseuraa netistä ja heti perään tiedusteli parasta keinoa tehdä itsemurha.

Ainakin kirjoitustensa perusteella henkisesti hieman epästabiililta vaikuttava laulajatar on nyt yllättänyt toden teolla, sillä ilmeisesti hän on löytänyt hyvinkin miellyttävää anaaliseksiseuraa. Sinead on nimittäin menossa naimisiin poikaystävänsä Barry Herridgen kanssa Las Vegasissa huomenna 8. joulukuuta. Samana päivänä hän täyttää 45 vuotta. Laulaja kertoi onnellisen uutisen Twitter-blogissaan.

Sinead O’Connor kirjoitti aiemmin blogissaan haluavansa epätoivoisesti seksiä ja olevansa valmis sitä saadakseen rajuihinkin toimenpiteisiin. Hänen mielestään aiemmin ei-haluttavat miehetkin näyttävät nyt kiinnostavilta samoin kuin jopa hedelmät. Hakemansa seksiseuran suhteen laulajalla ei ole kovin suuria vaatimuksia.

– Miehen tulee olla tarpeeksi sokea ajatellakseen, että minä olen upea. Hänen nimensä ei kuitenkaan saa olla Brian tai Nigel. Haluan tehdä selväksi, että haluan anaaliseksiä ja olen pettynyt, jos sellaista ei ole tarjolla kaiken muun lisäksi. Joten jos et pidä ”vaikeasta ruskeasta”, älä ota yhteyttä.

44-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.