Gwen Stefani paljasti: ”Sulkeudun kaappiin ja lukitsen oven”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Gwen Stefani on pitänyt jo jonkin aikaa taukoa musiikkiuraltaan. No Doubt -yhtyeen laulajana aikoinaan kuuluisuuteen noussut tähti on keskittynyt viime vuodet perheeseensä. Poptähti työskentelee nykyisin myös muotisuunnittelijana.

Gwen Stefani onkin kiireinen nainen, sillä kahden pojan äiti pyörittää musiikkiuransa lisäksi vaatemallistojaan L.A.M.B ja Harajuku Lovers. Nyt 42-vuotias monitaituri on kertonut hektisen elämän tuottavan välillä stressiä, mutta Stefani on keksinyt sen välttämiseen erikoisen tavan.

– Menen joskus vaatekaappiini ja lukitsen oven, jotta kukaan ei löydä minua. Meditaatio on juttuni, Stefani kertoi InStyle-lehdelle.

Rokkari Gavin Rossdalen kanssa naimisissa olevalla Stefanilla on viisivuotias Kingston-poika sekä kolmevuotias poika Zuma. Hän kertoi olevansa onnellinen ja kiitollinen siitä, että hän on tehnyt pitkän uran. Laulaja kertoi myös, ettei voisi kuvitellaakaan pitävänsä elämässään vapaapäivää.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. Vuonna 2008 No Doubt kasattiin jälleen yhteen ja Stefani on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa sooluransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.