Maahan ilmestyi jättimäinen reikä – perheen uima-allas katosi – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on raportoitu useita tapauksia, joissa jopa keskelle kaupunkia on yllättäen ilmestynyt valtava reikä. Tällainen maaperän eroosion aiheuttama reikä on voinut olla jopa kymmeniä metrejä syvä, ja ne ovat nielleet kokonaisia kerrostaloja. Nyt hieman pienempi versio on iskenyt Yhdysvalloissa.

Tennesseen Erwinissä asuvalla perheellä oli takapihallaan suurehko uima-allas, jossa oli leppoisaa lekotella kuumina kesäpäivinä. Thelanin perhe heräsi keskiviikkoyönä kovaan meteliin, joka vaikutti tulevan ulkoa.

Tarkastelussa perhe huomasi, että suurin osa heidän uimaa-altaastaan oli kadonnut maan syövereihin ja että aukko kasvaa edelleen. Perhe joutui keräämään pikavauhtia omaisuutensa ja lähtemään evakkoon, koska alati laajeneva reikä maassa uhkaa viedä jo koko talon mennesssään. Katso kuvat tästä.