Leonardo DiCaprion kaverit eivät halua yksityiskoneen kyytiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Eron jälkeen tähti matkusti Australiaan kuvaamaan uutta elokuvaansa The Great Gatsby. Nykyään Leonardo deittailee romanialaismalli Madalina Ghenean kanssa.

Nyt Leonardon ystävät kertoivat, etteivät mielellään lennä tähden kanssa samalla yksityiskoneella. Leonardon Django-koiralla on nimittäin kaasuongelmia ja tähden ystävät joutuvat haistelemaan lennon aikana ranskanbulldoggin lemua. He uskovat koiran haisevien pierujen johtuvan siitä, että näyttelijä syöttää lemmikilleen kalliita ruokia.

– En tiedä mitä Leonardo syöttää koiralleen, mutta Django lemuaa todella pahalle. Django syö koko ajan ja piereskelee aina lentokoneessa, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Leonardo matkustaa yleensä paikasta toiseen seitsemänvuotiaan Django-bulldogginsa kanssa yksityiskoneilla. Ystävien mukaan näyttelijä ei itse haista koiransa lemua, koska on jo niin tottunut siihen. Ystävät kertoivat, että koira on tähdelle todella rakas.

Leonardo DiCaprion tuore suhde tuli äskettäin julki, kun näyttelijä bongattiin Madalinan kanssa Australiassa hotellinsa parvekkeella. Sittemmin näyttävä pari vietti aikaa yhdessä muun muuassa illallisen merkeissä. Tähti näyttääkin vaihtavan naisia kuin sukkia, sillä hän erosi vain muutama viikko sitten Gossip Girl -tähti Blake Livelystä.