Alastomana poseerannut mallikaunotar löytyi hengissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuussa Pakistanissa syntyi valtava kohu, kun sikäläinen näyttelijätär Veena Malik poseerasi alastomana FHM-miestenlehden Intian version kannessa. Alastomuus on Pakistanissa tabu, ja Malik väittikin kuvan julkaisemisen jälkeen ettei hän ole koskaan poseerannut alastomana.

Malikin mukaan kansikuva oli photoshopattu, mutta lehti ilmoitti kuvan olevan aito. Malik kuitenkin väittää olleensa kuvauksissa asianmukaisesti täysissä pukeissa ja syyttää nyt FHM-lehteä huijauksesta. Lisäpuhtia skandaaliin on tuonut se, että neitokaisen kädessä nähdään kirjaimet ISI. Kirjaimet ovat lyhenne Pakistanin tiedustelupalvelun salaisen siiven nimestä.

Lehden ilmestymisen jälkeen useita tappouhkauksia saanut 33-vuotias Veena Malik katosi viime viikolla, ja hänen pelättiin joutuneen salamurhan uhriksi alastonkuvansa takia. Hänen epäiltiin myös palanneen kotimaahansa, koska hänen viisuminsa Intiaan oli umpeutunut. Nyt Malik on kuitenkin paikallistettu erääseen intialaiseen hotelliin, jossa hän piileskelee turvassa, Daily Mirror uutisoi.