Aida Yespican rantakuvat noteerattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuoden 2002 Miss Venezuela Aida Yespica ei ole viime vuosina ollut kovinkaan paljon esillä kotimaansa ulkopuolella. Lähiaikoina missikaunotar on kuitenkin saanut palstatilaa paljastavien bikinikuviensa merkeissä.

Nyt 29-vuotias vuoden 2002 Miss Venezuela keräsi uteliaita katseita Miamin rannalla. Aida oli nimittäin pukeutunut pienen pieniin oransseihin bikineihin, jotka hädin tuskin peittivät neitokaisen suloja. Ruskettunut äiti nautti auringosta kolmevuotiaan poikansa Aron Ferrarin kanssa.

Aida Yespica tuli kotimaassaan ja muualla maailmassa tunnetuksi Miss Venezuela -tittelinsä ja sitä seuranneen Miss Universum -kilpailun myötä. Missikaunotar erosi poikansa isästä, jalkapalloilija Matteo Ferrarista, kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Aida muutti asumaan Espanjaan tämän vuoden alussa.