Nicole Scherzingerillä poikkeuksellinen näkemys railakkaasta bileillasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi lokakuussa. Viime aikoina pariskunnan on uutisoitu lämmittelevän suhdettaan ja palaavan pian takaisin yhteen.

Nicole Scherzinger paljasti äskettäin aloittaneensa painonsa tarkkailun jo 14-vuotiaana. Nyt 33-vuotias poptähti kertoi syövänsä aina silloin tällöin kaloripommeja kotisohvallaan. Laulajan mielestä nimittäin pizzan syöminen ja leffojen katsominen on kuin ”hullu bileilta”.

– Jos tulen hulluksi, katson elokuvan ja syön pizzaa. Rakastan syödä joskus roskaruokaa, Scherzinger kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Laulaja kertoi oppineensa rentoutumaan vasta vanhemmalla iällä. Tiukkoja dieettejä noudattava Scherzinger nimittäin sallii nykyään itselleen muun muuassa enemmän herkkuhetkiä. Hän kertoi myös, että henkinen tasapaino löytyy silloin, kun rakastaa itseään sellaisena kuin on.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyy parhaillaan käynnissä olevan Yhdysvaltojen X Factor -kauden tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen äskettäisestä erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, sillä vuonna 2010 pari erosi ja palasi pian jälleen yhteen.