Rihanna joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään runsaasti palstatilaa saava supertähti poseerasi äskettäin rohkeissa promokuvissa ja tuore musiikkivideo We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Rihanna poseerasi myös äskettäin Esquire-lehdelle täysin alastomana. Nyt 23-vuotiaan poptähden uutisoitiin joutuneen rasistisen hyökkäyksen kohteeksi. Eräs mies nimittäin haukkui laulajaa Portugalissa hotellilla hyvin rasistiseen sävyyn.

– Eräs mies puhui todella törkeästi mustista naisista. Hän nimitti meitä koiriksi ja h**riksi, Rihanna kirjoitti Twitter-blogissaan.

Rihannan mukaan mies oli rasistisin ihminen, mitä poptähti on koskaan tavannut. Laulaja esiintyy huomenna Lontoon 02-areenalla Loud-kiertueensa merkeissä. Tähti tulee esiintymään jättiareenalla kolmen keikan verran.

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseeraa seksikkäänä myös uuden Talk That Talk -albuminsa promokuvassa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.