Annika Metsäketo tyttökalenterin rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille jo 1980-luvulta tuttu pikaruokaketju Snacky julkaisee tulevalle vuodelle 2012 Suomen ensimmäisen julkkisnaisten Puumakalenterin. Mukaan kalenteriin on valittu edustava joukko suomalaisen julkkismaailman tuttu kasvoja. Eräs heistä on Radio Novalta tuttu tähtijuontaja Annika Metsäketo.

Hänen lisäkseen Snacky Puumakalenteri 2012 -malleina toimivat näyttelijä Hannele Lauri, laulaja Meiju Suvas, Miss XL 2011 Johanna Salminen sekä laulajasisarukset Virpi ja Katja Kätkä. Puumakalenterin kuvasi Huippumalli haussa –sarjasta tuttu valokuvaaja Sakari Majantie.

– Kalenteriajatus kehittyi promootiotyttökalenterista puumakalenteriksi, sillä kukaan ei ole vielä Suomessa sellaista tehnyt, yhtiön toimitusjohtaja Jukka Nieminen kertoo.