Kohutun sikailuvideon tekijä yritti peitellä jälkiään – liian myöhään – katso kuva

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka joukko teini-ikäisiä amerikkalaispoikia nähdään itse tekemällään nettivideolla sikailemassa useissa eri kaupoissa. Pojat riehuvat, heittelevät tuotteita pitkin lattioita ja sikailevat hyppimällä hyllyjen ja tuotekasojen päälle.

Kuten jo poikien toiminnasta voidaan huomata, kyse ei ollut mistään älyn jättiläisistä, joten pojat eivät ymmärtäneet kuvanneensa ja vieläpä julkaisseensa itse todistusaineistoa tekemisistään. Joukon johtajaksi nimetty David Sylvestry julkaisi valmiin videon YouTubessa ja Facebookissa, ja vasta sen jälkeen huomasi mitä olikaan tullut tehtyä.

Pian julkaisemisen jälkeen hän poisti sekä Facebook että YouTube-tilinsä, mutta tieto oli jo ehtinyt levitä ja Facebook-sivulta oli ehditty ottaa asianmukainen kuvakaappaus. Samalla video ehti levitä muille YouTube-sivuille, joista sitä oli myöhäistä saada pois.Kuva: Facebook