Scarlett Johansson poistui sinkkumarkkinoilta – pokasi rocktähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Scarlett Johansson nähdään seuraavaksi valkokankaalla pian ensi-iltansa saavassa elokuvassa We Bought a Zoo. Ensi vuonna tähti nähdään The Avengers -elokuvassa, jossa Scarlett näyttelee seksikästä supersankaria.

Scarlett ei viihtynyt pitkään sinkkuna taannoisen avioeronsa jälkeen, sillä tähti on deittaillut tänä vuonna jo useiden näyttelijäkomistusten kanssa. Nyt 27-vuotiaan kaunottaren kerrotaan pokanneen rocktähti Dan Whiten. Ihastunut pari tapasi toisensa Lontoossa, kun Scarlett oli siellä kuvaamassa elokuvaa.

– He tapasivat äskettäin Lontoossa. Scarlett oli kuvaamassa Under the Skin -elokuvaa ja he tutustuivat yökerhossa. Heillä synkkasi heti, lähde kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Scarlett kertoi, ettei kadu lainkaan kahden vuoden avioliittoaan näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Tähden mielestä naimisiinmeno oli nimittäin paras asia, mitä hän on koskaan tehnyt. Scarlett ja Ryan erosivat joulukuussa vuonna 2010.

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.