Tältä Kate Upton näytti ennen läpimurtoaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinimalli Kate Upton nousi vuoden 2011 alussa huippumalliksi yhdessä yössä, kun Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Kate Upton julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan viettelevän valokuvan itsestään. Nyt Coed-lehti on kerännyt yhteen Uptonin kuvia, joiden aikaan teinimalli ei ollut vielä koko maailman tiedossa. Kuvissa muun muuassa nähdään, miltä Uptonin bikinikroppa näytti ennen tämän megajulkisuutta. Katso kuvat tästä.

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.