LeAnn Rimes nautiskeli huvijahdilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

LeAnn Rimes matkusti äskettäin aviomiehensä kanssa Caboon romanttiselle lomamatkalle. Samalla poptähti julkaisi itsestään bikinikuvia Twitter-blogissaan. Nyt pariskunta kuvattiin kuhertelemassa huvijahdilla. Julkkikset innostuivat muun muuassa vaihtamaan kuumia suudelmia auringon alla paparazzeista välittämättä.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhteensa merkeissä. Tähti nimittäin meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.