Kim Kardashianin palkka: 480 000 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianien sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Realityperheen tunnetuin tähti on Kim Kardashian, joka erosi äskettäin 72 päivän avioliiton jälkeen. Nyt 31-vuotiaan kaunottaren yhden illan juontokeikan palkkasumma on vuotanut julkisuuteen. X17-julkaisun mukaan Kim nimittäin tienaa Tao-yökerhon järjestämän tapahtuman juontotehtävistä 480.000 euroa.

Kim tulee juontamaan tapahtuman uutena vuotena Las Vegasissa. Myös muut julkkistähdet saavat huimia summia esiintymisistään kyseisenä juhlapäivänä. Esimerkiksi The Black Eyed Peas -yhtyeen uutisoitiin saavan yhden illan keikastaan Las Vegasissa noin 80.000 euroa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.