Michael Madsen mukaan Big Brotheriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi James Bond: Kuolema saa odottaa, Kill Bill, Reservoir Dogs ja Sin City -elokuvien miestähti Michael Madsen on kiinnitetty mukaan julkkisten Big Brother -tuotantokaudelle.

Brittien julkkis-BB tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä Madsenin lisäksi mukana on sankka joukko julkkistähtiä. Taloon ovat astelemassa esimerkiksi Playboy-parivaljakko Karissa ja Kristina Shannon, televiosiokoomikko Ruby Wax ja X Factorista potkut saanut Frankie Cocozza.

Viime keväänä Michael Madsen etsintäkuulutettiin jätettyään maksamatta peräti 570.000 dollarin elatusmaksut. Hänen oli määrä saapua oikeuteen vastaamaan tekosistaan, mutta mies ei sinne ilmaantunut. Tästä syystä tuomari päätti etsintäkuuluttaa näyttelijän saadakseen hänet oikeuteen. Samalla takuusumma määrättiin 26.000 dollariin.

Viime vuonna Madsen kiidätettiin sairaalahoitoon sen jälkeen kun hän oli ensin juopotellut yhdeksän päivän ajan. Madsen oli tuolloin kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa Cornwallissa, Englannissa. Penventon-hotellissa asustanut Madsen joi jo aamiaisen yhteydessä kaksi pulloa viiniä ja varsinainen juopottelu alkoi vasta sen jälkeen. Alkoholin lisäksi näyttelijän kerrotaan käyttäneen viinan kanssa myös lääkkeitä. Hotelliasukkaat joutuivat todistamaan myös kuinka näyttelijä virtsasi parkkipaikalle. Lopulta hänet löydettiin tajuttomana hotellin sisäänkäynnin luota.