Steven Tyler naimisiin 25 vuotta nuoremman kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler joutui aiemmin tänä vuonna ikävään onnettomuuteen Paraguayassa. Rokkari kaatui rajusti hotellihuoneensa suihkussa ja loukkasi muun muuassa kasvonsa. Myös tähden purukalustoa jouduttiin korjaamaan sairaalassa.

Nyt 63-vuotiaan Tylerin kerrotaan kihlanneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Erin Bradyn. 38-vuotiaan kaunottaren vasemmassa nimettömässä nimittäin bongattiin joulupäivänä jättimäinen timanttisormus. Viisi vuotta seurustellut pariskunta ei ole kuitenkaan vahvistanut kihlaushuhuja julkisuudessa.

Tyler asuu tyttöystävänsä kanssa Massachusettsissa, mutta rocktähdellä on myös asunto Los Angelesissa. Hän on ollut aiemmin naimisissa mallina työskennelleen Cyrinda Foxen ja muotisuunnittelija Teresa Barrickin kanssa. Tyler on myös seurustellut malli Bebe Buellin kanssa.

Steven Tyler paljasti taannoin henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan. Hän paljasti esimerkiksi kokeilleensa homoseksiä. Rocklegenda paljasti Does the Noise in My Head Bother You? -kirjassa myös joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi. Muut kiusasivat häntä muun muuassa tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.