Miljoonien naisten päiväuni ei ole enää sinkku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuonna 2005 maailman seksikkäimmäksi mieheksi People -lehdessä äänestetty näyttelijä Matthew McConaughey seurusteli aikoinaan Penelope Cruzin kanssa. Nykyään mies nauttii perhe-elämästä kahden lapsensa ja avovaimonsa Camila Alvesin kanssa.

Näyttelijästä julkaistiin äskettäin näyttävä kuvasarja, jossa Matthew esiintyi paidottamana rantamaisemissa. Nyt 42-vuotiaan komistuksen uutisoitiin kihlanneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Camila Alvesin joulupäivänä. Näyttelijä kertoi kosinnasta Twitter-blogissaan.

– Pyysin juuri Camilaa vaimokseni. Hyvää joulua! Matthew kirjoitti Twitter-blogissaan.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Vuonna 2006 hän pelasti useita eläimiä New Orleansissa Hurrikaani Katrinan jäljiltä.