Sofia Vergara keikisteli tuubibikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Sofia julkaisi äskettäin verkkoon lomakuvansa Meksikosta, jossa hän nautiskeli yhdessä ystävänsä kanssa. Nyt rintava televisiokaunotar kuvattiin hotellin uima-allasalueella pienissä bikineissä. Brunette oli valinnut ylleen tuubimaisen yläosan, joka ei ollut pysyä tähden päällä. Sofia joutuikin jatkuvasti varmistamaan paparazzien edessä, että bikinit ovat tämän sulojen suojina. Katso kuvat tästä.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.