Pikkuvauva ahdisteli Barack Obamaa – turvamiehet ihmeissään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama teki taannoin nolon kardinaalivirheen Iso-Britannian kuningattaren silmien edessä. Hän nimittäin piti juhlapuheensa maan kansallislaulun aikana, vaikka sen aikana ei saa puhua mitään. Obama ymmärsi kuitenkin hiljentyä ennen laulun loppumista.

Barack Obama on parhaillaan Havaijilla viettämässä joululomaa perheensä kanssa. Samalla presidentti joutui suloisen hyökkäyksen kohteeksi, kun hän tapasi maan armeijan sotilaita perheineen. Eräs presidentin sylissä istunut pikkuvauva päätti ottaa kaiken irti hyvästä sijainnistaan.

ABC-uutiskanavan julkaisemalla videolla nimittäin nähdään, kuinka vauveli työntää sormensa Obaman suuhun. Presidentti ei näytä säikähtävän pienokaisen yllätyshyökkäystä, vaan hoitaa tilanteen leikkimielisesti ja asiallisesti. Obama nimittäin irvistää kameran edessä vauvan sormet suussaan, kunnes pienokaisen äiti huomaa jälkikasvunsa sormihyökkäyksen.